Hoppa till huvudinnehåll
Lärling

Butikssäljare


Lärling • Gymnasial • Heltid • 400 poäng


Utbildningen har som mål att utbilda inom butik och handel med inriktning mot personlig försäljning och praktisk marknadsföring. Utbildningen omfattar såväl praktiska som teoretiska moment där du får lära dig framför allt exponering, kassahantering, kundbemötande, service- och butikskunskap. Kunskaper om lagar och regler samt tillämpning av vanligt förekommande uträkningar inom handel är också en del av utbildningen.

Lärling
Lärlingsutbildningen vänder sig till dig som vill lära dig ett yrke genom att kombinera teoretiska studier med mycket praktik på en arbetsplats. Målet med lärlingsutbildningen är att du ska få ett jobb. Du kanske redan idag arbetar inom området, men vill få en yrkesexamen.

Minst 70 % av lärlingsutbildningen sker i form av praktik på en arbetsplats. Du får en personlig handledare som blir ett viktigt stöd under studietidens gång. Resterande del av utbildningen sker i form av till exempel föreläsningar, genomgångar, diskussioner och examinationer i våra lokaler på Tomtebodavägen 3 i Stockholm. Lärlingsutbildningen innehåller samma kurser som yrkesutbildningarna. Som elev har du en ansvarig lärare, men också en ansvarig handledare på praktikplatsen. Tillsammans kommer de två se till att din utbildning blir så givande som möjligt.

Förkunskaper
Datorvana samt erfarenhet av att använda Internet.

Studieform
Lärarledd klassrumsundervisning varvas med praktik (arbetsplatsförlagt lärande).

Studiemedel
Ja. Kurslitteratur och ev. programvara bekostar du själv. 

Studietakt
Heltid under 20 veckor.

Följande kurser ingår i utbildningen:
Handel - specialisering
Servicekunskap
Praktisk marknadsföring 1
Personlig försäljning 1

Butikssäljare lärling 400p

asd

92% rekommenderar

Rekommendationer

92% av våra deltagare rekommenderar JENSEN komvux. Det är vi mycket stolta över!

 

SFI - Svenska för invandrare

Hos oss på JENSEN SFI kommer du att lära dig läsa, skriva, förstå och prata svenska. Du kommer att kunna använda ditt språk för att studera vidare eller på ditt framtida jobb.

Läs mer