Om JENSEN komvux

Välkommen till JENSEN komvux!

Vi på JENSEN komvux bryr oss om att du ska lyckas med dina studier och i verkligheten efter skolan. Vi har bedrivit komvux sedan 1996 i Stockholm och finns idag i hela landet. Vi står för hög kvalitet och långsiktighet.

Träning för verkligheten är vårt utbildningskoncept, oavsett om du utbildar dig med sikte på högskolan eller går en yrkesutbildning får du rätt förberedelse i form av teoretiska ämneskunskaper och yrkeskunskap. För dig som går längre utbildningar är vår ambition att du också ska utvecklas som person och som proffs under din tid hos oss.

Vi finns i moderna lokaler på flera adresser i Stockholm och digitalt finns dina lärare och allt om dina studier i JENSEN campus - vår egenutvecklade och uppskattade - lärplattform. Campus samlar allt om dina studier och är enkel att använda, designad med eleven i fokus.

På JENSEN prioriterar vi också hälsa i det vi gör och du får till exempel möjlighet att pröva på mental träning - värdefulla tekniker för avslappning, fokus och ett bättre mående.

JENSEN är ett svenskt långsiktigt familjeföretag, grundat av Håkan Jensen, med passion för utbildning och människors kunskap och utveckling.

Välkommen att besöka oss på riktigt,

Per Andersson,
Verksamhetschef JENSEN komvux