Läs Handels- och administrationsprogrammet

 

  • Klassrum/Distans  
  • Heltid

Om du som person har ett högt servicetänk, är organiserad och gillar planering skulle Handels- och administrationsprogrammet kunna passa dig! 

Gemensamt på alla inriktningar
Under de gemensamma kurserna lär du dig hur du kommunicerar professionellt i affärsrelationer. Du lär dig att utföra administrativa och organisatoriska uppgifter inom företag och offentlig förvaltning samt hur du planerar, genomför och utvärderar din arbetsprocess. Du får kunskap i hur man hanterar arbetsmiljö- och diskrimineringsfrågor på arbetet samt hur du arbetar säkert och ergonomiskt.

Administratör - 400 P
Vill du arbeta administrativt på ett företag är denna inriktningen något för dig. Du kommer kunna arbeta med diverse administrativa uppgifter och även vara med och lösa administrativa utmaningar. Du kan vara med och ta fram presentationer inför möten, information och statistik.

Assistent Marknadsföring - 700 P
I rollen som marknadsassistent tar du till exempel fram informations- och reklamblad. Du får vara delaktig i planering och utförande av kampanjer. Du får även grundläggande kunskaper inom entreprenörskap och företagande.

Ekonomi- och redovisningsassistent - 700 P
Vill du arbeta med bokföring, utbetalningar och löner är detta utbildningen för dig. Du lär dig att söka och värdera information från olika branscher samt får grundläggande
kunskaper inom företagsekonomi.

HR-assistent - 700 P
Denna utbildningen är utformad för dig som vill arbeta med till exempel administration kring personalfrågor. Hantera frågor som rör arbetsmiljö och arbetsrätt samt rekryteringsarbete inom företag och organisationer.