Din kurs startar inte

Du har sökt en kurs eller utbildning hos oss som inte kommer att starta, då inte tillräckligt många har sökt. På din kallelse är kursen eller utbildningen markerad med ***Meddelande***.

Du har följande alternativ:

*** Din kurs startar en annan dag/tid, var god se bifogat blad **** 
Kursen har bytt till en annan dag och/eller tid, se vilken i antagningsbeskedet. Hör med din lärare vid första lektionstillfället att säkerhetställa att du finns med på den nya närvarolistan.

OBS! Om du har ansökt via Huddinge eller Botkyrka kommun måste du bekräfta att du vill läsa på den nya tiden. Gör det via vår Kundtjänst.

*** Din kurs startar ej, var god se bifogat blad **** 
Du har rätt att få läsa kursen i klassrum på en annan skola och ska i så fall kontakta andra skolor för att hör om de startar kursen. Om du vill läsa hos oss kan du istället läsa kursen på distans - kontakta oss för att byta till distanskursen.

*** Din utbildning startar ej, var god se bifogat blad **** 
Du kan få läsa utbildningen på distans hos oss istället, kontakta oss för att höra ifall utbildningen erbjuds via distans. Annars kan du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun så hjälper de dig att hitta en annan skola som du eventuellt kan läsa utbildningen på.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!