Du har sökt en kurs eller utbildning hos oss som inte kommer att starta, då inte tillräckligt många har sökt. På din kallelse är kursen eller utbildningen markerad med ***Meddelande***.

Du har följande alternativ:

*** Din kurs startar en annan dag/tid, var god se bifogat blad **** 
Du ser vilken dag och/eller tid kursen har bytt till i kallelse. Om du inte vill läsa på den alternativa tiden kan du i första hand kontakta oss för att se om vi har en annan klassrumstid som passar dig och i andra hand kontakta oss så vi kan avregistrera dig från kursen och sen kan du kontakta andra skolor för att höra om de startar kursen.

*** Din kurs startar ej, var god se bifogat blad ***
Du har rätt att få läsa kursen i klassrum på en annan skola och ska i så fall kontakta andra skolor för att höra om de startar kursen. Om du vill läsa hos oss kan du istället läsa kursen på distans - kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun för att byta till distanskursen.

*** Din utbildning startar ej, var god se bifogat blad **** 
Du kan få läsa utbildningen på distans hos oss istället, kontakta oss för att höra ifall utbildningen erbjuds via distans. Vill du läsa utbildningen i klassrum - kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun så hjälper de dig att hitta en annan skola som du eventuellt kan läsa utbildningen på.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!

Med vänlig hälsning,
JENSEN komvux
info@jensenkomvux.se
08-450 22 30