Välkommen till JENSEN!

Vår lärplattform - JENSEN campus

Du som studerar hos oss behöver tillgång till vår digitala lärplattform JENSEN campus:

För att logga in på JENSEN campus:

  1. Gå till https://campus.jenseneducation.se
  2. Scrolla ner till “Hämta inloggningsuppgifter” (Du får inloggningsuppgifterna till din privata mejladress)
  3. Klicka på Logga in och använd inloggningsuppgifterna som du fått via email

OBS! Om du har ett privat Gmail-konto måste du logga ut ur det först.

Om du fortfarande har problem att komma igång med lärplattformen finns en instruktionsvideo samt kontaktuppgifter till vår tekniska support längre ner på JENSEN campus sidan.

Om du behöver mer hjälp med hur du använder JENSEN campus hittar du  introduktionsfilmer på Campus och FAQ på vår Kundservice sida:


Kurslitteratur

Du bekostar kurslitteraturen själv och beställer den enklast på internet. Beställ litteraturen i god tid innan kursstart och se till att ISBN-numret stämmer.


Krav på aktivitet första veckan

För att få betyg och CSN måste du vara aktiv på din kurs redan första veckan, annars avregistreras du automatiskt. Om du läser på distans innebär det att du lämnar in en aktiveringsuppgift på JENSEN online.


CSN

För frågor som rör studiemedel ber vi dig kontakta CSN.


Prov

Du får information om vilken typ av prov du ska göra av din lärare vid kursstart


Betyg

Två veckor efter kursen slut finns betyget registrerat hos vuxenutbildningen i din kommun. Du beställer betyget från vuxenutbildningen i din kommun för att få det hemskickat. Du ansvarar själv för att skicka betyget till antagning.se


Enkät

I slutet av utbildningen genomför vi en enkät och din återkoppling är viktig för oss. Detta är ett av våra verktyg för att säkerställa en långsiktig hög kvalitet i vår utbildning och den tar bara några minuter att genomföra.


Studierådgivning

För att få hjälp att planera dina studier är du välkommen att ställa frågor eller boka ett möte med våra SYV på syv@jenseneducation.se.


Kontakt

icon_telefon

 08-450 22 30