Läs naturvetenskapliga ämnen

Hos oss på JENSEN Komvux står kvalitet på undervisning i främsta rummet. Här träffar du engagerade, kunniga och legitimerade lärare i alla våra naturvetenskapliga ämnen, som till exempel matematik, kemi, biologi, naturkunskap och fysik.

Ibland känner sig människor oroliga inför att börja studera till exempel matematik, man tänker att det är för svårt, eller så har man dåliga erfarenheter av matematik från grundskolan eller gymnasiet. Men det vill vi hjälpa dig med. Vi älskar nämligen matematik och naturvetenskap! Våra inspirerande lärare hjälper dig att lyckas även när det känns omöjligt.

Hos oss kan du studera matematik, naturkunskap, biologi, fysik, kemi och gymnasiearbete både på distans och i klassrum, och oavsett vilken studieform du väljer kommer du möta engagerade och duktiga lärare.

Välkommen till oss!

 

Kompetenta och engagerade lärare

Möt några av våra kompetenta och engagerade lärare som hjälper dig att lyckas i de naturvetenskapliga ämnen.

Frida Thorselius, lärare i Biologi & Naturvetenskap:

Boris Vuletici, lärare i Fysik & Matematik:

Anders Silvergrip, lärare i Biologi & Naturvetenskap:

 

Vad tycker eleverna om våra lärare?

 

“Anders är så engagerad, och jag beundrar hans professionella arbetssätt. Anders respekterar alla sina elever, och sätter tydliga gränser och krav. Jag längtar till att läsa Biologi 2 med honom. Tack JENSEN!”
- Elev på Biologi 1

 

“Vår lärare är rak och tydlig när hon lär ut. Hon tar hänsyn till elevers förmågor att bearbeta det som lärs ut. Hon är trevlig och personlig med en karisma som gör att man hänger med på lektionen och lyssnar aktivt. Hon svarar även så gott hon kan på frågor som ligger på överkurs, kan hon inte svaret på våra frågor så tar hon gärna reda på det. Hon är anledningen till att jag skulle rekommendera skolan.”
- Elev på Biologi 2

 

“Läraren gör komplexa teorier enkla att förstå och se hur det hänger ihop med resten av ämnet och samhället. Hon har tålamod vilket gör att man inte känner så stor press på sig. Hon gör biologiämnet intressant.”
- Elev på Biologi 2

 

“Han är jätte hjälpsam och förstår oss. Han är en vän, en lärare... Jag är jättetacksam över att ha honom som min lärare. Förut var fysik lite tråkigt för mig. Men tack vare Boris har fysik blivit roligare. Han berättar inte bara saker i boken utan han berättar historien och bakgrunden vilket gör att vi blir ännu mer nyfikna.”
- Elev på Fysik 1

 

“Det tar inte lång tid för vår lärare att rätta uppgifterna och hon hjälper till och beskriver utförligt när man behöver hjälp.”
- Elev på Kemi 2 distans

 

“Marilena har förmågan att förklara matematik på ett som gör att jag förstår och i hennes kurs har jag känt att jag skulle kunna klara av att få ett godkänt. Matte är inte längre jättetråkigt för jag har börjat att förstå hur jag ska tänka. Jag är nöjd med henne som lärare, hon är pedagogisk i sitt sätt att lära ut.”
- Elev på Matematik 1a

 

“Snabba svar vid frågor och bra videos som förklarar kapitlet lite mer ingående.”
- Elev på Matematik 2b distans

 

“Att när vår lärare rättar uppgifter så skriver hon lösningarna också och var jag gjorde fel om jag har gjort fel samt motiverar mig.”
- Elev På Matematik 3b distans

 

“Jag gillar att vår lärare har gett mig all information som behövs för kursen och för att klara provet. Det fick jag inte när jag gick i skolan och det uppskattar jag mycket.”
- Elev på Naturkunskap 1b