Välkommen till JENSEN!

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA LÄRPLATTFORM - JENSEN campus!

Från och med kursstarten den 7 augusti lanserar JENSEN komvux vår nya lärplattform JENSEN campus. Du som studerar hos oss kommer nu behöva tillgång till den nya digitala lärplattformen:

För att logga in på JENSEN campus:

  1. Gå till https://campus.jenseneducation.se
  2. Scrolla ner till “Hämta inloggningsuppgifter” (Du får inloggningsuppgifterna till din privata mejladress, dessa är inte samma som till JENSEN online.)
  3. Se till att du inte är inloggad på ett annat Gmail-konto. Om du har ett privat Gmail-konto måste du alltså logga ut ur det först.
  4. Klicka på Logga in och använd de ny inloggningsuppgifterna som du fått via email

Om du fortfarande har problem att komma igång med lärplattformen finns en instruktionsvideo samt kontaktuppgifter till vår tekniska support:

Kontakt

JENSEN campus support
magnus.kjellgren@jenseneducation.se
0737731825

Telefontider:
Vardagar kl 8-12 & 13-16

 


Kurslitteratur

Du bekostar kurslitteraturen själv och beställer den enklast på internet. Beställ litteraturen i god tid innan kursstart och se till att ISBN-numret stämmer.


Krav på aktivitet första veckan

För att få betyg och CSN måste du vara aktiv på din kurs redan första veckan, annars avregistreras du automatiskt. Om du läser på distans innebär det att du lämnar in en aktiveringsuppgift på JENSEN online.


CSN

För frågor som rör studiemedel ber vi dig kontakta CSN.


Prov

Alla kurser avslutar med ett obligatoriskt prov som genomförs på plats i Borås. 


Betyg

Senast 10 dagar efter avslutad kurs sätts ditt betyg på JENSEN online. Fyra veckor efter kursens slut finns betyget registrerat hos vuxenutbildningen i Borås. Du beställer betyget från vuxenutbildningen i Borås för att få det hemskickat. Du ansvarar själv för att skicka betyget till antagning.se

Stressbetyg

Behöver du ditt betyg snabbt efter att kursen är slut måste du senast under den andra kursveckan meddela din lärare att du önskar ett “stressbetyg”. Det gör du genom att skicka ett mail till läraren. Betyget beställer du sedan själv som vanligt från vuxenutbildningen i din hemkommun.


Enkät

I slutet av utbildningen genomför vi en enkät och din återkoppling är viktig för oss. Detta är ett av våra verktyg för att säkerställa en långsiktig hög kvalitet i vår utbildning och den tar bara några minuter att genomföra.


Studierådgivning

För att få hjälp att planera dina studier är du välkommen att ställa frågor eller boka ett möte med våra SYV på syv@jenseneducation.se.


Kontakt

icon_telefon

 08-450 22 30