Välkommen till JENSEN!

Introduktion till JENSEN

Som distanselev hos oss erbjuder vi digitala introduktioner till JENSEN och vår lärplattform. Observera att det är enligt överenskommelse med din hemkommun obligatoriskt att delta. Du anmäler ditt deltagande via detta formulär (klicka). Du kommer även att få en introduktion till ämnet och kursen av din lärare. 

Introduktionen tar ca 30 minuter och det finns utrymme att ställa frågor via vår chatt till både lärare och skolledare. Du deltar enkelt genom att gå in via länken på angiven tid. Säkerställ att din egen mikrofon är på ljudlöst innan du loggar in.

Måndagar kl 15.00
Klicka här för att komma till mötet


Vår lärplattform - JENSEN campus!

Du som studerar hos oss behöver tillgång till vår digitala lärplattform JENSEN campus:

För att logga in på JENSEN campus:

  1. Gå till https://campus.jenseneducation.se
  2. Scrolla ner till “Hämta inloggningsuppgifter” (Du får sen inloggningsuppgifterna till din privata mejladress)
  3. Klicka på Logga in och använd inloggningsuppgifterna som du fått via email

OBS! Om du har ett privat Gmail-konto måste du logga ut ur det först eller använda en annan webbläsare än den du vanligtvis använder. Gå till www.gmail.com och välj logga ut. 

Om du fortfarande har problem att komma igång med lärplattformen finns Vanliga Frågor samt kontaktuppgifter på  vår tekniska support sida.


Kurslitteratur

Du bekostar kurslitteraturen själv och beställer den enklast på internet. Beställ litteraturen i god tid innan kursstart och se till att ISBN-numret stämmer.


Krav på aktivitet första veckan

För att få betyg och CSN måste du vara aktiv på din kurs redan första veckan, annars avregistreras du automatiskt. För dig som läser på distans innebär det att du lämnar in en aktiveringsuppgift på JENSEN campus. 


CSN

För frågor som rör studiemedel ber vi dig kontakta CSN.


Prov

Alla kurser kräver provskrivning på plats i JENSENs lokaler eller i lokal anvisad av JENSEN. Du får mer information i Campus om ditt provtillfälle.


Betyg

Senast en vecka efter avslutad kurs sätts ditt betyg på JENSEN campus och registreras hos vuxenutbildningen i Mölndal. Du beställer betyget från vuxenutbildningen i Mölndal för att få det hemskickat. Du ansvarar själv för att skicka betyget till antagning.se


Enkät

I slutet av utbildningen genomför vi en enkät och din återkoppling är viktig för oss. Detta är ett av våra verktyg för att säkerställa en långsiktig hög kvalitet i vår utbildning och den tar bara några minuter att genomföra.


Studierådgivning

För att få hjälp att planera dina studier är du välkommen att ställa frågor eller boka ett möte med vårt resursteam. Det gör du här.


Kontakt

icon_telefon

 08-450 22 30