Kallelseinformation - Växjö

Lärplattformen JENSEN campus

Du som studerar hos oss behöver tillgång till vår digitala lärplattform JENSEN campus:

Instruktionsvideo

Följ dessa steg

  1. Gå till https://campus.jenseneducation.se och scrolla ner till “Hämta inloggningsuppgifter”
  2. Du får inloggningsuppgifterna till din privata mejladress som du registrerat hos kommunen när du sökt din kurs.
  3. Om du använder Gmail eller är inloggad i Google/YouTube med t.ex. ett Hotmailkonto måste du logga ut ur det först så skriv ner dina inloggningsuppgifter på en säkert plats.
  4. Gå till https://campus.jenseneducation.se igen
  5. Klicka på Logga in och använd inloggningsuppgifterna som du fått via mejl

Behöver du mer hjälp att komma igång med JENSEN campus har vi svar på vanliga frågor (t.ex. om du möter Error 403) på vår Kundservice sida:


Vi erbjuder dig som elev en introduktion till JENSEN och hur du lyckas med dina studier hos oss via Hangout meet. Introduktionen tar ca 30 minuter och det finns utrymme att ställa frågor via vår chatt till både lärare och skolledare. Du deltar enkelt genom att gå in via länken på angiven tid. Säkerställ att din egen mikrofon är på ljudlöst innan du loggar in.

Måndagar kl 15.00
Klicka här för att komma till mötet


Kurslitteratur

Du bekostar kurslitteraturen själv och beställer den enklast på internet. Beställ litteraturen i god tid innan kursstart och se till att ISBN-numret stämmer.


Krav på aktivitet första veckan

För att få betyg och CSN måste du vara aktiv på din kurs redan första veckan, annars avregistreras du automatiskt. Om du läser på distans innebär det att du lämnar in en aktiveringsuppgift på JENSEN campus.


CSN

För frågor som rör studiemedel ber vi dig kontakta CSN.


Prov

Du får information om vilken typ av prov du ska göra av din lärare vid kursstart.


Betyg

Två veckor efter kursen slut registreras ditt betyg hos vuxenutbildningen i Växjö. Du beställer betyget från vuxenutbildningen i din Skellefteå för att få det hemskickat. Du ansvarar själv för att skicka betyget till antagning.se


Enkät

I slutet av utbildningen genomför vi en enkät och din återkoppling är viktig för oss. Detta är ett av våra verktyg för att säkerställa en långsiktig hög kvalitet i vår utbildning och den tar bara några minuter att genomföra.


Studierådgivning

För att få hjälp att planera dina studier är du välkommen att ställa frågor eller boka ett möte med våra SYV på syv@jenseneducation.se.


Kontakt

icon_telefon

   08-450 22 30