Gymnasial vuxenutbildning

 

JENSEN vuxenutbildning har ett av Sveriges bredaste utbud av gymnasiala kurser. Beroende på var du bor kan du välja mellan att studera i våra moderna klassrum eller på distans via vår lärplattform, var och när du vill. Samtliga kurser följer nationella kursplaner som är fastställda av skolverket.

Kurser i klassrum

Den schemalagda undervisningen genomförs i moderna utbildningslokaler, med ett till tre lektionspass i veckan. Skolmiljön är anpassad för att du ska kunna tillgodogöra dig dina studier och ha möjlighet att möta andra studiekamrater. Klassrummen har modern teknisk standard och det finns små rum för att arbete enskilt eller i grupp. Klassrummet blir din arbetsplats och fasta punkt under din tid hos oss. På JENSEN komvux ska alla kunna studera och lokalerna är handikappanpassade.

Kurser på distans

Den lärarledda distansundervisningen vänder sig till dig som vill välja var och när du vill studera. Vår lärplattform ger dig tillgång till ett virtuellt klassrum dygnet runt, där du kan diskutera aktuella uppgifter med lärare och klasskamrater. Vi använder Google Apps som verktyg vilket gör att du och din lärare kan samarbeta snabbt och enkelt. Under studietiden har du tillgång till lärare och tekniskt support som hjälper dig att nå dina kursmål.

Sök bland alla våra kurser